Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی غذای محلی خوشمزه

۳ شهریور ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

کوفته آلو شیرازی

مواد لازم برای کوفته آلو شیرازی:

ماست پرچرب و کم نمک ۵۰۰ گرم / کره اب شده ۵۰ گرم / تخم مرغ ۲ عدد / آرد ۲۰۰ گرم / گندم آسیاب شده ۸۰ گرم / نمک به مقدار لازم / قند ۲۴ عدد / کره ۱۰۰ گرم / شکر ۴ قاشق غذاخوری / خشخاش ۴۰ گرم

 

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :

تخم مرغ، کره و ماست را با کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر شد. خمیر را به مدت ۲۵ دقیقه درون بخچال قرار دهید.

در این فاصله آلوها را خوب بشویید و دو قسمت کنید. هسته الو را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

قابلمه بزرگی از آب را مقداری نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. خمیر را ۴ قسمت کنید، هر کدام از قسمت ها را بر روی تخته آردپاشی شده لوله نید و لوله ها را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه داشته باشید. خمیر را دور آلو بپیچانید و قلقلی کنید. گلوله های به دست آمده را در اب جوش قرار دهید اما مواظب باشید زیاد پخته نشوند. سعله را م کنید و بگارید حدود ۱۰ دقیقه بپزد.

در این فاصله، شکر و کره را در ماهی تابه کوچک کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کنید.

کوفته ها را آبکش کنید و درون بشقاب بگذارید. به جای خشخاش می توانید مخلوط شکر و دارچین و یا آرد سوخاری هم استفاده کنید.

» همچنین بخوانید : 

طرز تهیه کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

طرز تهیه کوفته ریحان

طرز تهیه کوفته با مایکروویو


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=979

برچسب ها

مطالب مشابه