Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه بیسکویت رزماری لیمویی با طعمی خاص و نرم

۳۰ مرداد ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

بسکوییت لیمویی رزماری دارای طعمی خاص است و بسیار نرم است و طرز تهیه آن هم آسان است.

مواد اولیه برای پخت بیکویت رزماری لیمویی

  •  کره نرم  ۱ فنجان
  • شکر  سه چهارم فنجان
  • رنده پوست لیمو  ۱ ق غ
  • عصاره وانیل  ۱ ق چ
  • تخم مرغ  ۱ عدد
  • آرد   ۱و نیم فنجان
  • آرد کامل گندم  ۱ فنجان
  • رزماری تازه خرد شده  ۱ ق غ
  • نمک  سه چهام ق چ
  • شکر ماسه ای برای روی بیسکویت  در صورت تمایل
بیسکویت رزماری لیمویی

طرز تهیه بیسکویت رزماری لیمویی

شکرو کره را با همزن هم بزنید تا خوب مخبوط و نرم شود. رنده پوست لیمو، وانیل و تخم مرغ را به آرامی اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

آرد، نمک و رزماری را با هم مخلوط کنید و خیلی آرام ترکیب کنید و هم بزنید تا خمیری کاملا یک دست به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و با دست به صورت لوله ای با قطر ۴ سانت درآورید روی یک پلاستیک بگذارید و روی آن شکر ماسه ای بپاشید و با یک پلاستیک رول بیسکوییت را بچرخانید تا اطراف آن به شکر آغشته شود سپس در پلاستیک بپیچانید و ۱ ساعت درون فریزر بگذارید تا خوب سفت شود. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

رول های خمیر را از فریزر در آورید و به دایره هایی به قطر نیم سانت ببرید و با فاصله ۳ سانتی از داخل سینی بچینید.

این بسکوییت ها را حدود ۱۶ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا لبه پایینشان کمی طلایی رنگ شود.

بیسکویت رزماری لیمویی

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت لیمویی

بیسکویت لیمویی جزو دسته کیک و شیرینی است. زمان آماده سازی آن حدود ۲۰ دقیقه است. بیسکویت لیمویی را می توانید در میان وعده و یا به عنوان دسر استفاده کنید. دستور تهیه این مطلب برای ۸ نفر است.

» همچنین بخوانید : 

طرز تهیه بیسکویت شکری هندونه شیرینی فانتزی و خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

طرز تهیه کوکی های چیز کیک آلبالو


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=895

برچسب ها

مطالب مشابه