Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

۱۴ مرداد ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

کیک ترس لچس یکی از کیک های خوشمزه می باشد که در این مطلب طرز تهیه و مواد پخت این کیک را به شما ارائه می کنیم.

طرز تهیه کیک خوشمزه ترس لچس در منزل

اگر می خواهید دسر خوشمزه ترس لچس را به بهترین نحو درست کنید ما در این مطلب بهترین دستورالعمل را به شما پیشنهاد می کنیم.دسر ترس لچس یکی از دسرهای خوشمزه کشورهای آمریکای لاتین است و این کیک از سه شیر درست می شود. می توانید این کیک را در منزل خیلی خوشمزه بپزید. دستور تهیه ۸ نفر را در این مطلب آماده کرده ایم.

مواد اولیه کیک ترس لچس :

سه عدد تخم مرغ / دو فنجان آرد ( ۲۸۰ گرم) / سه چهارم لیتر شیر (۷۵۰ میلی لیتر) یک فنجان پودر شیر (۱۴۰ گرم) / دو سوم فنجان کره ( ۱۰۰ گرم )۱ و یک چهارم فنجان شکر ۲۵۰( گرم) یک فنجان شیر غلیظ / شش قاشق چایخوری جوش شیرین (۳۰ گرم ) / ۱قاشقچایخوری عصاره وانیل (۵میلی لیتر)

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

مواد لازم کیک ترس لچس کیکی دلچسب

مواد اولیه مرنگ ترس لچس

۶ عدد تخم مرغ، سه چهارم فنجان آب، یک و یک دوم فنجان شکر، یک عدد لیمو، یک چهار قاشق کرم تارتار

دستور پخت کیک :

کره و شکر را زمانی که حالت کرمی بگیرند به هم بزنید. کره را نیم ساعت زودتر از یخچال در آورید تا نرم شود.

درجه فر را روی ۴۷۵ درجه قرار دهید. تخم مرغ را یکی یکی به کره اضافه کنید و هم بزنید.

سپس آرد و ججوش شیرین را اضافه کنید و وقتی خوب ترکیب شد شیر و عصاره وانیل را در آن بریزید و خوب هم بزنید و درون قالب بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد تا زمانی که خلال دندان را در آن فرو کردید و ببینید هیچ چیزی به آن نمی چسبد.

در آخر ترککیب را بر روی کیک بریزید و بگذارید درون منافذ نفوذ کند.

دستور مرنگ :

سفیده تخم مرغ تا زمان فرم گرفتن با همزن برقی و یا بدون آن هم بزنید.

سپس کرم تارتار را اضافه کنید تا حجم و بافتی اسفنجی بگیرد.

آب و شکر را در دمای پایین حرارت بدهید و تا زمانی که خوب حل شد هم بزنید سپس کمی پوست لیمو به آن اضافه کنید و م زدن را تا زمانی که حالت کاراملی پیدا کند ادامه دهید ززمانی آماده می شود که اگر با قاشق از مواد برداشتید به آرامی بریزد.

کارامل را با سفیده تخم مرغ با سرعت زیاد و حدود ۶ دقیقه هم بزنید، حال مرنگ آماده است.

حالا می توانید با قاشق مرنگ را بر روی کیک بذارید یا با یک کفگیر روی آن را کاملا بپوشانید، همچنین می توانید با توت فرنگی آن را تزیین کنید.

 

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

» همچنین بخوانید :

طرز تهیه کیک پوره سیب

طرز تهیه کیک موز و شکلات

طرز تهیه کیک زنجبیل


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=668

برچسب ها

مطالب مشابه