Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه کاهو پلو غذای ایرانی با روشی جدید

۵ تیر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایرانی کاهو پلو است که از گوشت مرغ و گیاه تشکیل شده است و طعمی بی نظیر دارد.

دستور پخت گیاهی کاهو پلو

این غذای خوشمزه محلی به دلیل ترکیب مرغ و کاهو طعمی بی نظیر دارد و از خوردن آن لذت می برید.

 مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو

  • برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
  • تکه های مرغ به تعداد نفرات
  • گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
  • کاهو خرد شده یک کیلوگرم
  • روغن نصف پیمانه
  • زعفران آب کرده به میزان لازم

طرز تهیه کاهو پلو غذای ایرانی با روشی جدید

روش پخت کاهو پلو

در یک قابلمه نچسب مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن بچینید و بین آنها گوجه فرنگی خرد شده قرار دهید.کمی برن روی مرغ ها بریزید و مقداری زعفران زده و کاهو روی ان بگذارید و به همین ترتیب لایه لایه مواد را قرار دهید تا تمام شود. باقی زعفران را روی برنج بریزید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. در آخر مقداری روغن روی برنج بریزید. بعد از اینکه برنج کامل پخت آن را در ظرفب برمیگردانیم و دور ان را با کاهو، اسفناج و یا کرفس تزیین می کنیم. امیدوارین از طعم این غذای ایرانی لذت ببرید.

 

نکات تکمیلی در مورد کاهو پلو

این غذا جزو پلو و چلو می باشد. زمان آماده سازی آن ۱۵ دقیقه و زمان پخت ان حدود یک ساعت و ده دقیقه است. این غذای خوشمزه را می توانید در وعده نهار و شام استفاده کنید. در ماه رمضان در وعده سحری و افطار نیز می توانید آن را مصرف کنید. دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر می باشد.


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=44

برچسب ها

مطالب مشابه