Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

آموزش کامل طرز تهیه “رولت انار” بسیار خوشمزه

۳۰ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

رولت انار

رولت انار

آموزش طرز تهیه رولت انار

برای شب یلدای خود می توانید رولت انار یا رولت ژله انار درست کنید که طعمی بسیار خوشمزه و عالی دارد و بسیار زیبا است.

مواد لازم رولت انار

آب انار طبیعی ۳ قاشق سوپ خوری

پودر چای انار ۳ قاشق سوپ خوری

آرد سفید قنادی ۹۵ گرم

زرده تخم مرغ ۸ عدد

سفیده تخم مرغ ۶ عدد

شکر ۱۶۰ گرم

آرد ذرت ۲۵ گرم

وانیل مایع ۱/۴ قاشق چای خوری

روغن مایع ۵۰ میلی لیتر

رولت انار

روش تهیه رولت انار خوشمزه

در ابتدا آب انار را با پودر چای انار مخلوط می کنیم. چای انار را مانند بقیه چای ها در سوپر مارکت می توانید تهیه کنید وبا یک میکسر پودر کنید.

سفیده تخم مرغ را در یک ظرف مناسب با همزن برقی در دور تند می زنیم تا سفیه پف کند و وقتی رف را برعکس کردیم از ظرف بیرون نریزد.

در هنگام زدن سفیده تخم مرغ، ۶۰ گرم شکر را در چند مرحله قاشق به قاشق به آن اضافه می کنیم.

سپس زرده تخم مرغ و ۱۰۰ گرم از شکر را با هم مخلوط می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم و در فاصله هم زدن تخم مرغ ها وانیل مایع را هم اضافه می کنیم آنقدر زرده ها را هم میزنیم تا رنگش سفید شود.

سپس سفیده و زرده را با هم مخلوط می کنیم و مقداری هم می زنیم.

آرد ذرت و ارد سفید الک شده را مخلوط می کنیم و در این قسمت در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه می کنیم  و هم می زنیم. در حین اینکه آرد به خرد تخم مرغ ها می رود چای و اب انار مخلوط شده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

روغن را هم در ۲ مرحله از کنار ظرف اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مایع رولت آماده شده را در سینی به اندازه ۳۰ در ۴۰ با کاغذ روغنی که پوشانده ایم می ریزیم.

باید دقت کنید کهغذ روغنی از سطح دیواره سینی بالاتر نباشد و پس از ریختن تمام مایع کیک با زدن چند ضربه به کیف سینی به زمین هوای داخل مایع کیک را خارج می کنیم.

مایع کیک را ۸۰ دقیقه در بالاترین درجه رارت فر می پزیم.

پس از اینکه رولت را از فر در آوردیم یک سینی بزرگتر از اندازه سینی فر روی آن قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه منتظر می مانیم تا رولت ولرم شود.

سپس سینی را بر میگردانیم تا قطرات جمع شده اب روی کیک بخار شوند.

کیک آماده شده با فشار انگشت دست مانند فنر جمع می شود و بر می گردد.

تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی یک سطح صاف پهن می کنیم و مقداری روی آن پودر قند می پاشیم.

کیک را روی کاغذ بر میگردانیم و دور تا دور کیک را که کمی سفت شده می بریم تا یک کیک مستطیلی شکل صاف و یک دستی داشته باشیم.

کیک را با کمک کاغذ روغنی رول می کنیم و ۲ دقیقه با دست آن را نگه می داریم و سپس مجددا کیک را باز می کنیم.

پس از اینکه کیک اسفنجی خوب خنک شد خامه فرم گرفته را روی سطح آن می مالیم طوری که از هر ۲ طرف کیک یک سانتی متر خالی باشد. باید سعی کنید سطح خامه در همه جا یکسان باشد.

حالا کیک را رول کنید و به اندازه های دلخواهتان آن را ببرید.

برای تزیین کردن رولت می توانید از دانه های انار، پودر قند و یا ژله های مکعبی استفاده کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=3700

برچسب ها

مطالب مشابه