Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه

۲۷ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

ترشی انبه

ترشی انبه بسیار خوشمزه است و می توانید در منزل با انبه تازه، نمک و فلفل ترشی انبه را خودتان تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

  • کنسرو گوجه یا ۳ عدد گوجه خرد شده
  • انبه سف و سبز ۲ عدد
  • عصاره تمر هندی ۱ لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور ۱ لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • سرکه ۱ لیوان
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیاهدانه به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • نمک و ففل به مقدار لازم

ترشی انبه

روش تهیه ترشی انبه

ترشی انبه با مواد ساده و دم دست درست می شود و بلافاصله پس از تهیه کردن قابل استفاده است.

در ابتدا پوست گوجه ها را بکنید و رنده کنید و درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آن آنکشیده شود و به غلظت کافی برسد و البته به جای گوجه از کنسرو گوجه هم می توانید استفاده کنید، سپس مراحل بعدی را انجام دهید و انبه ها را بشویید و با پوست کن پوست آن ها را بکنید و سپس درد اندازه های کوچک خرد کنید بهتر است انبه ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه تر شود.

ترشی انبه

انبه های خرد شده و گوجه های پخته شده را کنار قرار می دهیم و در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و همزمان تخم گشنیری که داشتیم و مقداری زردچوبه و سیاهدانه و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و یک  لیوان س رکه ای را که از قبل داشتیم روی موادمان میریزیم تا حرارت بخورند و سپس انبه هایی را که در اندازه های کوچک خرد می کنیم درد قابلمه تمر هندی می ریزیم تا به مدن ۵ دقیقه درون آن حرارت ببیند تا مقداری نرم شود و به محض اینکه مشاهده شد مواد در حال جوشیدن است در مرحله بعد گوجه ها را که آب آن گرفته شده و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می کنیم یک تا دو دقیقه پس از افزودن گوجه حرارت را خاموش می کنیم دلیل اینکه بعد از دو دقیقه شعله گاز را شعله گاز را خاموش می کنیم این است که انبه ها نباید له شوند، سپس سیرهای ریز شده را به مواد اضافه می کنیم.

در آخر ترشی ما آماده ریخته شدن در شیشه است ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم، این ترشی اگر به مدت ۲ هفته در یخچال بماند جا می افتد و خوشمزه تر می شود.

همچنین بخوانید : طرز تهیه ترشی انار و لبو


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=3619

برچسب ها

مطالب مشابه