Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی بسیار خوشمزه در منزل

۱۸ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل

در این قسمت یکی از محبوب ترین خوراکی هایی که در بیرون منزل احتمالا زیاد مصرف می کنید را به شما آموزش می دهیم. در این قسمت طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم ذرت مکزیکی

  • ذرت شیرین ۵۰۰ گرم
  • فلفل و نمک به مقدار لازم
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • پنیز پیتزا ۱۰۰ گرم
  • آویشن ۱ قاشق چای خوری
  • کره ۳۰ گرم
  • روغن مایع ۴ قاشق سوپ خوری
  • سس مایونز ۱ و نیم پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر گلپز ۱ قاشق چای خوری
  • ادویه کاری ۱/۲ قاشق چای خوری

ذرت مکزیکیروش درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی

برای درست کردن ذرت مکزیکی باید از ذرت شیرین تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.

قارچ را خرد کنید و در یک قابلمه که ۲/۳ آن پر از آب است و کمی آبلیمو در آن ریخته ایم روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید و می ریزیم و فقط در حدی که یک جوش کوچک بخورید در قابلمه نگه می داریم و سریع در آبکش میریزیم و زیر اب سرد نگه می داریم.

ذرت مکزیکی

روش درست کردن ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه

پس از طی شدن این مراحل، کره و روغن مایه را درون قابلمه ای میریزیم تا داغ شود و بعد ذرت را درون کره و روغن کمی تفت می دهیم در حدی که طعم دار شوند.

سپس قارچ های بلانچ شده را درون آن میریزیم و در حد هم زدن و مخلوط کردن آنها را تفت می دهیم.

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی بسیار خوشمزه و عالی

فلفل، نمک و دیگر ادویه ها را هم اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد بر روی حرارت گرم شوند.

ذرت مکزیکی

روش پخت ذرت مکزیکی با طعم فوق العاده

در صورت مایل بودن می توانید پودر سر هم استفاده کنید. در مرحله ای که دیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را اضافه می کنیم و خوب با هم ترکیب می کنیم.

پس از اینکه مواد خو با هم مخلوط شدند موقعی که بخواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزا رنده شده که همان پنیر موزارلای کش دار است را درون آن می ریزیم تا آب شود.

ذرت مکزیکی خوشمزه ما آماده شده است و آن را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و نوش جان کنید.

 


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=3427

برچسب ها

مطالب مشابه