Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

۱۵ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

پاستای خوشمزه, پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری خوش طعم

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی از خوشمزه ترین انواع پاستا است که بسیار طرفدار دارد و می توانید در این مطلب روش تهیه این غذای خوشمزه را ببینید.

آموزش مرحله به مرحه تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

مواد لازم برای خرده نان های رویه

  • کره ۴ قاشق غذاخوری
  • خرده نان ۲ فنجان
  • ساقه پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای پاستا و سس آن

  • سیر ۱ بوته
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • کره ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد ۶ قاشق غذاخوری
  • شیر ۵ فنجان
  • پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
  • پودر خردل نصف قاشق چای خوری
  • نمک ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

همچنین بخوانید : طرز تهیه پاستا با مرغ

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه کردن خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را ۲ دقیقه با کره مقداری تفت دهید تا تست شود و سپس کنار بگذارید.

برای تهیه پاستا با سس فر را روی دمای ۲۰۰ ئرجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.

بوته سیر را بشویید و ان را خشک کنید.

یک سوم بالای بوته سیر را ببرید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته، حبه های سیر را از پوست جدا کنید و با چنگال انها را پوره کنید.

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش می کنیم.

نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه ۲۲ در ۳۲ سانتی متر را با کره چرب کنید و آن را روی حرارت دوب کنید و آرد را با کره تفت دهید.

سیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در حدود ۱ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی رنگ شود.

شیر را به آرد اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه خوب هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته اید را به ترکیبی که داریم اضافه کنیم و مخلوط کنید و سپس ترکیب را در ظرف پخت بریزید خرده نان ها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا خوب طلایی و برشته شود.


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=3375

برچسب ها

مطالب مشابه