Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی و نکاتی برای خوشمزه تر کردن این پیتزا

۹ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

پیتزا مخلوط

در این مطلب طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی که طعمی عالی دارد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم پیتزا مخلوط

مواد لازم جهت خمیر پیتزا

  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد به مقدار لازم
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • نمک به مقدار لازم

 

مواد پیتزا

  • گوشت چره کرده ۱۵۰ گرم
  • پنیز پیتزای مخلوط
  • قارچ ۳ عدد
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
  • سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی فیله شده ۱ قاشق مربا خوری
  • آویشن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زیتون و ذرت برای تزیین

پیتزا مخلوط

طرز تهیه کامل پیتزا مخلوط خوشمزه در منزل

برای شروع در ابتدا تخم مرغ ها ار ظرفی میریزیم و شیر را به آن اضافه می کنیم به همراه روغن مایع و مقداری نمک به خوبی هم میزنیم.

بکینگ پودر و آرد را به ارامی اضافه می کنیم و با دست تمام مواد را هم می زنیم.

خمیر آماده شده را به مدت ۲ ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم استراحت می دهیم تا خوب پف کند و حجمش بیشتر شود.

همچنین بخوانید : طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا باطعمی تند با مرغ و سوسیس

پیتزا مخلوط

پس از اینکه خمیر آماده شد ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با مقداری روغن چرب می کنیم و خمیر آماده شده را با کمک وردنه باز می کنیم و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم و در فری که از قبل روشن شده به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود.

گوشت چرخ کرده را با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سپس آویشن، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مواد را با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود.

پیتزا مخلوط

روی خمیر پفکی آماده شده نیم پز سس کچاپ می ریزیم و کاملا سطح خمیر را با آن پوشش می دهیم و سپس تمام مواد را به ترتیب بر روی خمیر می ریزیم و در آخر با پنیر پیتزا روی کار را پوشش می دهیم و بری زیبایی و تزیین پیتزا کمی زیتون و ذرت را روی پنیر می ریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا رنگ پنیر طلایی رنگ شود

پیتزای خوشمزه ما آماده شده است و باید آن را به ۸ قسمت تقسیم کنیم و با سس دلخواه خود میل کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه پیتزا برگر


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=3274

برچسب ها

مطالب مشابه