Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

آموزش و طرز تهیه “کباب شیشلیک” با طعمی عالی

۷ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

کباب شیشلیک یکی از کباب های خوشمزه و بسیار عالی می باشد که در این بخش آشپزی تاپ ناز طرز تهیه این کباب خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پخت کباب شیشلیک

  • خردل ۱ قاشق چای خوری
  • دهنده گوسفند ۶۸۰ گرم
  • فویل به اندازه لازم
  • شکر قهوه ۱ قاشق سوپخوری
  • پاپریکا نصف قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سس کچاپ ۲ قاشق سوپخوری
  • سس ورسترشایر ۲ قاشق چای خوری
  • سرکه سیب ۱ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
  • سس تند به مقدار لازم

 

کباب شیشلیککباب شیشلیک

مواد مورد نیاز برای درست کردن کباب شیشلیک خوشمزه

طرز تهیه درست کردن شیشلیک در فر

در ابتدا پوست اضافه دنده ها را جدا می کنیم.

لازم نیست دنده ها خرد شوند.

بعد از شستن دنده ها آنها را با دستمال خشک کنید تا آب اضافه آنها کشیده شود و سپس درون سینی فر فویل می گذاریم.

بخوانید : روش تهیه کباب تابه ای خوشمزه در فر

کباب شیشلیک

آموزش کامل درست کردن کباب شیشلیک در فر با طعمی فوق العاده

دو طرف دنده ها را با سسی که با خردل آسیاب شده، شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، سیر رنده شده، فلفل سیاه، سس ورسترشایر، سس کچاپ، سرکه سیب، روغن زیتون و مقداری سس تند حسابی مخلوط شده خوب آغشته می کنیم و در داخل فویل کاملا می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

 

کباب شیشلیک

فوت و فن درست کردن خوشمزه ترین کباب شیشلیک

بعد از بیرون آوردن دنده ها از یخچال آنها را با همان شکل که در کاغذ فویل پوشانده شده بود درون فر با دمای ۱۶۳ درجه سانتی گراد به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا خوب پخته شوند.

کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک

سپس آن را از فر خارج می کنیم و در در فویل را باز می کنیم و باز به مدت ۳۰ دقیقه با همان دمای ۱۶۳ درجه سانتی گراد بدون پوشاندن فویل را قرار می دهیم.

پس از این زمان پخت از فر بیرون میاوریم و پس از کمی سرد شدن با یک چاقوی تیز براحتی و به اندازه مورد نیاز برش می زنیم.

همچنین بخوانید : طرز تهیه مالای سیخ کباب


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=3224

برچسب ها

مطالب مشابه