Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه لوبیا پلو تبریزی غذای محلی خوشمزه

۲۰ تیر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

لوبیا پلوی تبریزی غذای موشخزه تبریزی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و از خوردن آن حتما لذت خواهید برد.

مواد لازم برای لوبیا پلوی تبریزی

  1. برنج ۴پیمانه
  2. لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه؛
  3. شوید تازه ۴ پیمانه؛
  4. روغن جامد ۲ ق س؛
  5. دارچین یک دوم ق س؛
  6. کره ۷۵ گرم؛
  7. زعفران دم کرده
  8. سینه مرغ ۱ عدد؛
  9. پیاز ۱ عدد؛
  10. کره ۱ ق س؛
  11. آب مرغ ۲ پیمانه؛
  12. آب جوش
  13. نمک و ادویه

طرز تهیه لوبیا پلو تبریزی غذای محلی خوشمزه

طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی

در ابتدا برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا بگذارید خوب خیس بخورد و سپس خوب آن را بپزید. در اواخر پختن مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و لوبیاها را آبکش کنید.

پیاز را کمی درون کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به پیاز اضافه کنید و باز هم تفت دهید. روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدهید. روغن که داغ شد ته دیگ دلخواهتان را کف قابلمه قرار دهید.

حالا برنج و مواد (شوید و لوبیا) را به صورت لایه به لایه درون قابلمه قرار دهید. کمی برنج سفید را برای رنگ دار کردن با زعفران کنار بگذارید تا در آخر تزیین کنید.

مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را در اطراف برنج بریزید و روی شعله قرار دهید تا دم بکشد. سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا خوب دم بکشد. در مرحله آخر آب مرغ را با کره ذوب شده مخلوط کنید و بر روی پلو بریزید و سپس از میل کردن این غذا لذت ببرید.

 

نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلوی تبریزی

لوبیا پلو تبریزی یکی از غذاهای محلی آذربایجانی می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود نیم ساعت است و زمان پخت آن حدود یک ساعت و نیم می باشد. می توانید این غذا را در وعده نهار و شام سرو کنید. در ماه رمضان می توانید این غذا را به عنوان سحری و افطار هم میل کنید. دستور تهیه این مطلب برای حدود ۶ نفر می باشد.

» همچنین ببینید :

طرز تهیه خورش آلوچه بومی غذای محلی کرمان

طرز تهیه خورش ساک غذای محلی و خوشمزه گلستان

 


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=278

برچسب ها

مطالب مشابه