Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلی

۲۸ مهر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” در اصل دلمه سیرابی است که جزو غذاهای محلی دو استان کرمان و لرستان است و طعمی عالی دارد.

مواد لازم برای گیپه لرستان یا گیپا کرمان

برنج ۲۵۰ گرم / شکمبه گوسفند ۱۲۰۰ گرم / زعفران نصف فنجان / گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم / پیاز داغ عسلی ۳ قشق سوپخوری / یره ۱ قاشق سوپ خوری / لپه ۱ فنجان / زردچوبه / فلفل / نمک

طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلیگیپه لرستان یا گیپا کرمان

طرز تهیه گیپه لرستان یا گیپا کرمان غذای خوش طهم محلی

شکمبه گوسفند پاک شده و بر خورده به شکل مستطیل و یک عدد کامل باید باشد، زعفران آب گرفته و غلیظ باشد، گوشت چرخ کرده باشد، پیاز را سرخ کنید، زیره سیاه مورد نیاز است.

برنج و لپه را ا قبل می خیسانیم و با زیره، زعفران آب گرفته و گوشت چرخ کرده سرخ شده به همراه پیاز سرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل به هم میزنیم شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می کنیم و با نخ تمیز دور آن را می پیچیم.

با سوزن چند سرواخ می زنیم تا هنگام پختن باد نکند و داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می گذاریم بپزند و آب آن کامل جذب شود، سپس ارام نخ را می بریم و غذا ر درون دریس قرار می دهیم.

طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلی

[امتیاز دهنده: ۰ نفر و میانگین امتیاز: ۰]


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=2227

برچسب ها

مطالب مشابه