طرز تهیه “گیپه لرستان یا گیپا کرمان” غذای خوشمزه محلی
سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید
اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.
و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد
با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .
و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.
“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” در اصل دلمه سیرابی است که جزو غذاهای محلی دو استان کرمان و لرستان است و طعمی عالی دارد.
مواد لازم برای گیپه لرستان یا گیپا کرمان
برنج ۲۵۰ گرم / شکمبه گوسفند ۱۲۰۰ گرم / زعفران نصف فنجان / گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم / پیاز داغ عسلی ۳ قشق سوپخوری / یره ۱ قاشق سوپ خوری / لپه ۱ فنجان / زردچوبه / فلفل / نمک


طرز تهیه گیپه لرستان یا گیپا کرمان غذای خوش طهم محلی
شکمبه گوسفند پاک شده و بر خورده به شکل مستطیل و یک عدد کامل باید باشد، زعفران آب گرفته و غلیظ باشد، گوشت چرخ کرده باشد، پیاز را سرخ کنید، زیره سیاه مورد نیاز است.
برنج و لپه را ا قبل می خیسانیم و با زیره، زعفران آب گرفته و گوشت چرخ کرده سرخ شده به همراه پیاز سرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل به هم میزنیم شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می کنیم و با نخ تمیز دور آن را می پیچیم.
با سوزن چند سرواخ می زنیم تا هنگام پختن باد نکند و داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می گذاریم بپزند و آب آن کامل جذب شود، سپس ارام نخ را می بریم و غذا ر درون دریس قرار می دهیم.

پرتال تفریحی خبر سیتی