Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه آش سوماق تویسرکان با طعمی عالی

۲۴ مهر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

اش سوماق تویسرکان غذای محلی و سنتی استان همدان است که از حبوبات و چغندر تشکیل می شود و هم بسیار خوشمزه است و هم ارزش غذایی بالایی دارد.

مواد لازم برای آش سماق تویسرکان

عدس ریز ۱ چهارم پیمانه / بلغور ۲ پیمانه / لوبیا قرمز ۱ چهارم پیمانه / پیاز ۱ عدد درشت / سماق ۱۵۰ گرم / سیر ۲ حبه / چغندر معمولی ۲ عدد متوسط / گردو خرد شده ۱ دوم پیمانه / روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری / شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری / نمک و زردچوبه به میزان کافی

آش سوماق تویسرکان

طرز تهیه آش سوماق تویسرکان

در ابتدا بغلور، عدس و لوبیا و سیر را خوب می شوییم و با یک و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزد. پیاز را با زردچوبه سرخ کرده یا تفت می دهیم و همراه با گردو و چغندر بعد از ۱ ساعت و نیم که مواد آش نیم پز شدند، به غذایمان اضافه می کنیم.

سماق را یک با در آب سرد می شوییم و دو ن نیم تا سه لیوان آب گرم روی آن می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم و آب آن را صاف می کنیم شکر را به آن اضافه می کنیم. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا آب صاف شده سماق و شکر را به غایمان اضافه می کنیم.

آش سوماق تویسرکان

» همچنین بخوانید : 

طرز تهیه پلو عربی غذای محلی و دلپذیر هرمزگان

طرز تهیه چند نوع غذای محلی مخصوص یلدا

طرز تهیه خورش ساک غذای محلی و خوشمزه گلستان

[امتیاز دهنده: ۱ نفر و میانگین امتیاز: ۱]


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=2127

برچسب ها

مطالب مشابه