Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

طرز تهیه “کوفته برنجی خرمایی” با روشی جدید و خوشمزه

۱۵ مهر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

کوفته برنجی خرمایی

“کوفته برنجی خرمایی” یکی از کوفته های خوشمزه و پرطرفدار می باشد که در زمان ۳۰ دقیقه کاملا پخته می شود و می توانید آن را میل کنید.

روش تهیه پخت کوفته برنجی خرمایی

یکی از معروف ترین کوفته ها کوفته برنجی خرمایی است که برای تهیه آن باید از سبزی خای خوشبو و گوشت قرمز استفاده کنید.

مواد لازم برای کوفته برنجی خرمایی

گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم / برنج خیس خورده ۲ پیمانه / سبزی معطر خشک ترخون و مرزه یک قاشق غذاخوری / نمک فلفل و زعفران به مقدار لازم / رب گوجه دو قاشق غذاخوری / پیاز ۲ عدد / خرما برای هر کوفته ۲ عدد / تخم مرغ یک عدد / آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

کوفته برنجی خرمایی

طرز تهیه کوفته برنجی خرمایی با طعمی عالی

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی های معطر و فلفل و نمک در یک ظرف گود بریزید.

برنج نیم پخته را در آبکش بریزید و سپس روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب آن کاملا خارج شود.

در این مرحله برنج را در آسیاب بریزید و سپس به گوشت و مواد کوفته اضافه کنید.

تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا به میزان لازم چسبندگی داشته باشد.

برای داشتن انسجام بیشتر دو قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد کوفته اضافه کنید.

در قابلمه ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و سرخ کنید.

رب و گوجه را هم با آن تفت دهید.

فلفل و نمک و زعفران را هم اضافه کنید.

سپس دو لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد و هسته خرماها را درآورید.

از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و ۲ عدد خرما وسط آن قرار دهید و دوباره آن را ببندید و گرد کنید.

کوفته ها را زمانی در قابلمه سس بیندازید که در حال جوشیدن باشد.

در قابلمه را باز بگذارید و بعد از اینکه نصف لیوان از آب آن باقی ماند از روی حرارت بردارید.

کوفته ها را در ظرفی مناسب بگذارید و اطراف آن را با زیتون و چند برش لیمو و سبزی جعفری تزیین کنید.

» همچنین بخوانید :

 طرز تهیه کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو و مواد لازم

طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن

[امتیاز دهنده: ۰ نفر و میانگین امتیاز: ۰]


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=1941

برچسب ها

مطالب مشابه