Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

خواص میوه کامکوات؛ ۲۰ خاصیت عالی کامکوات برای سلامت زیبایی پوست و مو

۳ مهر ۱۳۹۷
بدون نظر

سلام خدمت مخاطبين وب سایت خبر سیتی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید .

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.

میوه کامکوات چیست؟

کامکوات در حقیقت نوعی پرتقال است که به نام پرنجی هم شناخته می شود و نوعی پرتقال زینتی است. این میوه یکی از مرکبات به رنگ نارنجی است و به اندازه یک زیتون است که برای سلامتی بسیار فواید دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و می تواند شما را به تناسب اندام برساند.

 

ارزش غذایی کامکوات (۱۰۰ گرم)

  • کالری : ۷۱
  • چربی : ۰٫۹ گرم
  • کربوهیدرات : ۱۶ گرم
  • پروتئین : ۱٫۹ گرم
  • فیبر : ۷ گرم
  • قند : ۹ گرم

 

فواید و خواص کامکوات برای سلامت پوست و مو

۱٫ درمان جوش صورت و آکنه

این میوه به دلیل اینه مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد خاصیت ضد التهابی دارد و باعث درمان آکنه و جوش صورت می شود.

۲٫ پوست صورت را جوان می کن

مقدار بالای آنتی اکسیدان و ویتامین هایی که در کامکوات وجود دارد باعث رفع چین و چروک، جوان سازی پوست صورت و درمان لکه های تیره پوست می شود.

۳٫ موی سر را تقویت می کند

آنتی اکسیدان و ویتامین سی موجود در این میوه می تواند باعث تقوین و بهبود کیفیت موی سر شما شود.

تمام فواید کامکوات برای سلامت بدن

کامکوات

۴٫ فایده برای جنین و زن باردار

مقدار بالای فولات در کامکوات از نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری جلوگیری می کند. فیبری که در این میوه وجود دارد از یبوست زن باردار جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان ها و ویتامین سی وجود در کامکوات باعث تقویت سیستم ایمنی بدن جنین و زن باردار می شود.

۵٫ کاهش وزن و تناسب ندام

این میوه بسیار کم کالری است و فیبر خیلی کمی دارد، فیبری که در این مویه موجود است اشتهای شما را کاهش می دهد و از پرخوری جلوگیری می کند که باعث لاغری می شود. فیبر بالا هم می تواند باعث سم زدایی روده ها شود و چربی شکم را کمتر کند.

۶٫ فشار خون

پتاسیم موجود در کامکوات به درمان فشار خون بالا کمک می کند.

۷٫ سودمند بودن برای دیابت و قند خون

طبق تخقیقات مشخص شده است که مقدار زیاد فیبر و فلاونوئیدهایی از جمله پنسرین موجود در پوست کامکوات می تواند باعث کاهش قند خون ناشتا در افرادی که مبتلا به دیابت هستند شود.

۸٫ معده و دستگاه گوارش

فیبری که در این میوه وجود دارد باعث بهبود هضم غذا می شود و درد معده را کم می کند و همچنین گاز محبوس شده در دسنگاه گوارش را کمتر می کند.

۹٫ درمان و پیشگیری از یبوست

کامکوات فیبر بالایی دارد که باعث بهبود حرکات روده شود و باعث پیشگیری و درمان یبوست و اسهال می شود.

۱۰٫ سرماخوردگی

در طب سنتی چینی از کامکوات برای درمان سرماخوردگی، تب، سرفه و التهاب دستگاه تنفسی استفاده می شود.

مطالعات نشان داده که مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در کامکوات، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت های ویروسی پیشگیری می کند.

۱۱٫ چربی خون و قلب

مقادیر بالای فلاونوئید پنسیرین موجود در کامکوات به کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون کمک می کند.

فیتوسترول های موجود در کومکوات یک ساختار شیمیایی شبیه به کلسترول دارند، به این معنی که آنها می توانند جذب کلسترول را متوقف کنند و باعث کاهش کلسترول بالای خون شوند.

برخی از فلاونوئید های موجود در کامکوات، دارای خواص ضد التهابی هستند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند.

۱۲٫ سرطان

آنتی اکسیدان های موجود در کامکوات دارای خواص ضد التهابی هستند که با تقویت سیستم ایمنی بدن، احتمال ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهند.

کاروتنوئیدی به نام بتا کریپتوکسانتین موجود در کامکوات، باعث افزایش گلبول های سفید خون شده و خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.

۱۳٫ چشم

کامکوات ها یک منبع غنی از ویتامین A و بتا کاروتن است که باعث تقویت بینایی می شود. همچنین به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد، خطر ابتلا به آب مروارید و دژنوراسیون ماکولا را کاهش می دهد.

۱۴٫ پوکی استخوان

مقادیر قابل توجه کلسیم موجود در کامکوات باعث تقویت و بهبود رشد استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

۱۵٫ افزایش انرژی بدن

مقادیر بالای ریبوفلاوین و کربوهیدرات های موجود در کامکوات باعث افزایش انرژی بدن می شوند.

۱۶٫ دندان ها

کلسیم، پتاسیم و ویتامین C موجود در میوه کامکوات، باعث تقویت دندان ها و لثه ها شده و خطر پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.

۱۷٫ روماتیسم و آرتروز

کامکوات به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید هایی که دارد، دارای خواص ضد التهابی بوده و به درمان درد روماتیسم و آتروز کمک می کند.

۱۸٫ درمان کم خونی

کامکوات مقادیر بالایی آهن دارد که باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون و درمان کم خونی می شود. همچنین ویتامین C موجود در کامکوات به افزایش جذب آهن در بدن کمک می کند.

۱۹٫ درمان افسردگی

آروماتراپی مرکبات از جمله کامکوات به دلیل مقادیر بالای فلاونوئید های موجود در آن و با افزایش سنتز سروتونین، به درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کند.

۲۰٫ سنگ کلیه

مطالعات نشان داده که پتاسیم موجود در کامکوات، خطر ابتلا به بیماری های کلیوی را کاهش می دهد و چون کامکوات دارای خواص ادرار آور است ، می تواند به درمان سنگ کلیه کمک کند.

عوارض و مضرات کامکوات

آلرژی و حساسیت

کامکوات با پوست خورده می شود به همین دلیل می تواند در برخی افراد باعث حساسیت و واکنش های آلرژیک شود. آلرژی به کامکوات به صورت قرمزی، خارش و تورم پوست ظاهر می شود.

نفخ شکم و اسهال

زیاده روی در مصرف کامکوات به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد، می تواند باعث نفخ شکم، گرفتگی و اسهال شود.

طبع کامکوات

کامکوات

میوه کامکوات غنی از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید ها، ویتامین A، ویتامین های B، ویتامین C، ویتامین E، کلسیم، منگنز، آهن، منیزیم، پتاسیم، مس، روی، فیبر، لیمونن و مونوترپن ها می باشد.

کامکوات میوه ای بومی کشور چین است که و مردم چین به آن پرتقال طلایی می گویند، در ایران، پرتقال کامکوات در شمال می روید.

کامکوات یک میوه ی زمستانی – بهاری است و مانند پرتقال، مزه ای شیرین و ملس دارد. به طور کامل حتی پوست این میوه هم خورده می شود و از آن برای تهیه مربای کامکوات، ژله، شیرینی، سالاد میوه و سبزیجات و دمنوش کامکوات استفاده می شود.

نحوه خوردن کامکوات

میوه کامکوات رسیده رنگ نارنج دارد و آن را باید خوب بشویید.

اگر این میوه به صورت ارگانیک باشد خیلی راحت می توانید آن را با پوست مصرف کنید زیرا پوست آن شیرین استو این میوه را کمی فشار دهید تا مزه تلخ پوست آن بهتر شود و سپس بخورید.

می توانید این میوه را در جهت عمودی برش بزنید و هسته ها را جدا کنید، این میوه را در میان وعده بخورید و یا حلقه حلقه کنید و خرد کنید و در سالاد مصرف کنید.

اگر این میوه ارگانیک است، آن را در جهت عمودی برش بزنید و با یک قاشق چای خوری گوشت میوه را از پوست آن بکنید و در میان وعده بخورید و یا با سلاد و سبزیجات میل کنید.

منبع کوکا

[امتیاز دهنده: ۰ نفر و میانگین امتیاز: ۰]


پرتال تفریحی خبر سیتی


لینک کوتاه مطلب

http://khabarcity.ir/?p=1632

برچسب ها

مطالب مشابه